2000 HONDA CIVIC 7

Honda Civic ES 7 Civic 7 vtec, dünya vatandaşlarının arabalarının başlangıç noktasına geri dönüyor ve ilk Civic’ten miras alındı, “insanlar için alan maksimum, mekanizma minimumdur.” “Maksimum, mecha-minimum” kavramı daha da geliştirildi ve “akıllı kompakt” geliştirme konseptine, maksimize edilmiş iç mekan, mükemmel ekonomikliğe ve ferahlatıcı sürüşe, yolcular ve yayalar için güvenlik performansına ve temiz çevre desteğine dayalı olarak geliştirdik.
Tüm gereksinimleri karşılayan yeni bir kompakt otomobil için bir ölçüt olarak geliştirildi.

Temmuz 1972’deki lansmanından 2000 yılına kadar, 140’tan fazla ülkede toplam 13,3 beğeni topladı ve tüm dünyadaki insanlar tarafından tam olarak desteklendi. Civic serisi artık tamamen kullanılabilir durumda model değişikliğiyle dünyaya sunuldu.

  • “Akıllı Hizmet” (rahat yaşanabilirlik ve büyük kabin)
  • Alçak bir zemin, tam düz bir zemin, geçmeyi sağlayan geniş ve rahat bir iç mekan alan .
  • “Akıllı tasarım” (alan tasarımı ile stilin dengesi) Ön kısa burun ve büyük kabin şekli ile stil geliştirildi.
  • “Akıllı sürüş” (Hem sürüş hem de yakıt verimliliği) VTEC motor ve Honda Multimatic 2’nin geliştirilmiş doğrusal hissi ile kombinasyonu , 1,6 litre sınıfında hem heyecan verici sürüş hem de litre başına 20 km / L kadar yakıt verimliliği sağlar .
  • “Honda G kontrol teknolojisi” ile dünyanın en üst düzey güvenlik performansı 50 km / s’lik her iki çarpışma hızını da destekleyen Arabadan araca çarpışma güvenliği performansı. Yaya yaralanmalarını azaltma organı.

Honda Civic ES 7 MOTOR

Civic 7 1.6L SOHC motor
Honda’nın orijinal VTEC (Değişken Valf Zamanlaması ve Kaldırma Mekanizması), yeni yalın yanma teknolojisini tanıtmak için çekirdek olarak kullanılıyor. Çok delikli enjektör, hava-yakıt karışımı enjeksiyonunun atomizasyonunu destekler ve yeni kabul edilen girdap portu, tek taraflı giriş valfi düşük / orta hızda sürüşlerinde uygun yakıt avantajı sağlar.
Ayrıca, yüksek verimli yanma elde etmek için yanma odasının şekli optimize edilmiş ve sıkıştırma oranı artırılmıştır.
Honda Multimatic otomatik şanzıman ile birlikte en çok satan sınıf olan Civic litre başına 20 km / L gibi çarpıcı bir düşük yakıt tüketimi elde etti.

Düşük / orta hızda , giriş valflerinden biri düşük yakıt tüketimi için dinlenme durumundadır. Ayrıca, düşük ve orta hızlarda güçlü tork özellikleri sağlayarak çevik sürüş de elde edilir. Aynı zamanda güçlü hızlanma ve sportif sürüş sağlar.
Motor titreşimi, sıvı halkalı bir motor yan yatağı kullanılarak azaltılır.

Honda Civic VTEC ES 7 ( Civic7 ) SÜSPANSİYON

  • Hem alan verimliliği hem de direksiyon stabilitesi sağlayan ön ayak kontrol bağlantı kolu süspansiyonu.
  • Arka koltuk ve bagaj alanının genişlemesine katkıda bulunan arka reaktif bağlantılı çift salıncaklı süspansiyon.
  • Mükemmel direksiyon hissi sağlayan ve düşük yakıt tüketimine katkıda bulunan EPS (elektrikli hidrolik direksiyon) ile donatılmıştır.
  • Bunlarla yüksek çalışma dengesi ve sürüş konforu sağlanır.

GÜVENLİK

  • Önden tam tur çarpışmayı 55 km / s, önden ofset çarpışmayı, 55 km / s yandan çarpışmayı ve 50 km / s arkadan çarpışmayı destekleyen dünyanın en yüksek seviyeli yeni çarpışma güvenlik gövdesi olan Honda’nın orijinal G kontrol teknolojisine dayanmaktadır.
  • Ek olarak, kompakt gövde boyutlu otomobiller için daha katı bir standart olan gerçek kaza koşullarına odaklanarak çarpışma güvenliği performansını sağlamak için Honda’nın kendi hedeflerini belirleyen bir arabadan arabaya çarpışma deneyi * 11 gerçekleştirdik .
  • Yaya yaralanmalarını hafifletme gövdesi bacakları da içerecek şekilde genişletildi. Yaya güvenliğini daha da iyileştirildi.
  • Sürücü koltuğu ve yolcu koltuğu için tüm SRS hava yastıkları için standart donanıma ek olarak, ön koltuklar için yan hava yastığı sistemi de mevcuttur.
  • ISO FIX uyumlu çocuk koltuğu sabitleme çubukları, sol ve sağ arka koltuklarda standart donanımdır.

Honda Civic Generation

Honda kullanıcılarının bir araya geldiği, Honda TR Forum'da genellikle uzman kişiler ve deneyimli kullanıcılar bulunur, bu nedenle sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecek faydalı ipuçları ve tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, deneyimlerinizi paylaşarak diğer Honda kullanıcılarının da bu konuda bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz. Foruma yaz veya  Yorum Yap!

İlgili Makaleler

HONDA CIVIC 6 1996

Honda Civic 6 . nesil, gelişim olarak “değer devrimi” konseptiyle, geleneksel “popüler otomobil” kavramının ötesine geçen, zamanın taleplerine küresel bir bakış açısıyla cevap veren bir…

Yanıt

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir