2012 HONDA CIVIC 9

Honda Civic FB7 Forum Honda TR Forum Honda Forum Honda Club

Honda Civic FB7 ( Civic 9 ), monoform, dinamik bir gövde ve kompakt bir gövdeye sahip, ancak alt katın revize edilmesi ve ön ve arka tandem mesafelerinin ayarlanmasıyla, önceki modelden daha konforlu bir yaşam alanı gerçekleştirildi. İç mekan ekipmanı için bir direksiyon simidi düğmesiyle kolayca ve güvenli bir şekilde çalıştırmanıza olanak tanıyan bir “akıllı çoklu bilgi ekranı (i-MID)” geliştirildi. Buna ek olarak, her tür için standart donanım olan araç davranış stabilizasyon kontrol sistemi (VSA), ıslak yollarda ve bozuk yollarda sürüş stabilitesini iyileştirmek için yeni harekete uyarlanabilir EPS ile birleştirildi.
Ek olarak, Honda Civic FB7 ( Civic 9 ) her tür için yakıt verimliliğini artırdı. Benzinli araçlar için, sürücüleri desteklemek için ECON düğmesi ve ortam ölçeri benimseyerek pratik yakıt verimliliğini artırmayı hedefledi.

Özellikle, yeni yakıt tasarruflu benzinli araç “HF” tipi, aero parçalar, alt kaplamalar ve özel lastikler benimseyerek kompakt benzinli araçlar için birinci sınıf yakıt verimliliği değerlerine ulaşmıştır.

Honda Civic Generation

Honda kullanıcılarının bir araya geldiği, Honda TR Forum'da genellikle uzman kişiler ve deneyimli kullanıcılar bulunur, bu nedenle sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecek faydalı ipuçları ve tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, deneyimlerinizi paylaşarak diğer Honda kullanıcılarının da bu konuda bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz. Foruma yaz veya  Yorum Yap!

İlgili Makaleler

2006 HONDA CIVIC 8

Honda Civic FD6 (civic 8), insan duyarlılığına hitap eden kaliteyi baştan sona takip ederken, çekiş performansı, ekonomik verimlilik, çevresel performans ve tasarım gibi temel performansı…

Yanıt

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir