HONDA CIVIC 2 1979

Honda Motor Co.Ltd. Civic’i yedi yıl sonra ilk kez tamamen geliştirerek ekonomiyi, yaşanabilirliği, gücünü ve kasasını daha da iyileştirdiği “Yeni Honda Civic 2 ” yi 24 Temmuz 1979’dan itibaren Japonya’nın her yerinde piyasaya sürdü.
Honda Civic 2, Temmuz 1972’de piyasaya sürüldüğünden 1979 yılına kadar, dünya genelinde 89 ülkede 1,96 milyon kişi tarafından kullanıldı ( Honda araştırmasına göre 1979 yılının Haziran ayı sonundaki kümülatif satışlara göre) ve arabanın işlevini ve kullanılabilirliğini vurgulandı. Uluslararası alanda beğeni topladı.

Honda Civic 2 1979
geniş bir yaşam alanı sağlamaya başladı.

  • Yakıt ekonomisi ve güç performansı iyileştirilmiş yeni CVCC motor.
  • Ağırlık azaltma ve aerodinamik özellikleri dikkate alan vücut şekli.
  • Rahat bir sürüş ve sessiz iç mekan.
  • Yüksek kalite hissi ile yeni bir dönemin uluslararası otomobili olma hedefiyle geliştirildi.

Özellikle 1500CE tipi geliştirilmiş motor ile, 60Km / l sabit hızla düz yolda sürüş test değerinde 1 litre yakıtı ile 28Km gibi düşük bir yakıt tüketimi sağlamıştır.

1980 HONDA CIVIC 2

1500cc yeni bir CVCC motorla donatılmıştır. Geleneksel Civic’in mükemmel yaşanabilirliği, ekonomisi ve yüksek güç performansı ile geniş bagaj alanı, iki tür 5 vitesli şanzıman özelliği ve Hondamatic otomatik şanzıman özelliği eklendi.
Ayrıca, Civic serisinin aynı anda piyasaya sürülen yeni tipi CIVIC 1500/5 Kapı EX, iç ve dış mekanı zenginleştirmek için standart donanım olarak hidrolik direksiyon ve elektrikli cam ile en yüksek kalitede Civic üretildi.
Sonuç olarak, Civic serisinin 1300/1500 serisi dahil 13 tipi olmuştu.

Honda Civic Generation

Honda kullanıcılarının bir araya geldiği, Honda TR Forum'da genellikle uzman kişiler ve deneyimli kullanıcılar bulunur, bu nedenle sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecek faydalı ipuçları ve tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, deneyimlerinizi paylaşarak diğer Honda kullanıcılarının da bu konuda bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz. Foruma yaz veya  Yorum Yap!

İlgili Makaleler

2000 HONDA CIVIC 7

Honda Civic ES 7 Civic 7 vtec, dünya vatandaşlarının arabalarının başlangıç noktasına geri dönüyor ve ilk Civic’ten miras alındı, “insanlar için alan maksimum, mekanizma minimumdur.”…

Yanıt

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir