İLK HONDA CIVIC 1 1972

HONDA CIVIC DOĞUŞU

İlk Honda Civic 1 1972 Günlük kullanım kolaylığı ve aşinalık üzerine odaklanarak ve aynı zamanda, mükemmel denge ile çalışan, ekonomik, işlevsel ve rasyonel temel bir otomobil olarak otomobil pazarında yeni bir çağ yaratmıştır.

İlk Honda Civic 1 1972, Japonya’da hiç görülmemiş bir trapezoid tasarıma sahip bir FF / 2 boxcar olarak geliştirildi ve dünya tarafından kabul edilen uluslararası bir otomobil olmayı hedefledi.

Ana özellikler

  • Küçük bir yatay motorla donatılmış, önden çekişli FF tipi motorla üretildi.
  • Aracın uzunluğunu dolduran uzun bir dingil mesafesine, geniş bir iç mekana ve iy bir denge hissi sağlayan ağırlık merkezine sahip uzun bir trapezoid tasarıma sahip.
  • 4 teker bağımsız süspansiyon.
  • Orta ve düşük hız aralıklarında bile mükemmel yakıt ekonomisi ve yüksek tork özellikleri sergileyen su soğutmalı sıralı 4 silindirli yatay OHC motorla donatılmıştır.
  • Toplam motor hacmi: 1.169cc, maksimum çıkış: 60PS / 5.500rpm
  • Maksimum tork: 9.5kgm / 3.000rpm
  • Yakıt tüketimi: 22km / L (resmi test değeri,düz yolda sabit hızla 60km / s) 1 litre yakıt ile 22 km yol.
  • Darbe emici bir tutamak ve hafif ve keskin bir keskinliğe sahip kremayer ve pinyon tipi direksiyon mekanizması.
  • Geniş bir görüş alanını koruyan bir ön cam ve kavisli kapı camları.

Honda Civic Generation

Honda kullanıcılarının bir araya geldiği, Honda TR Forum'da genellikle uzman kişiler ve deneyimli kullanıcılar bulunur, bu nedenle sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecek faydalı ipuçları ve tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, deneyimlerinizi paylaşarak diğer Honda kullanıcılarının da bu konuda bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz. Foruma yaz veya  Yorum Yap!

İlgili Makaleler

HONDA CIVIC 6 1996

Honda Civic 6 . nesil, gelişim olarak “değer devrimi” konseptiyle, geleneksel “popüler otomobil” kavramının ötesine geçen, zamanın taleplerine küresel bir bakış açısıyla cevap veren bir…

HONDA CIVIC 4 1987

Adı “Kansei no Kage” moda ile sanatın çiçek açtığı zaman. Honda Civic 4 1987 ayrıca, insan duyarlılıklarına odaklanan “canlandırıcı performans” amacıyla tam bir model değişikliğine…

2006 HONDA CIVIC 8

Honda Civic FD6 (civic 8), insan duyarlılığına hitap eden kaliteyi baştan sona takip ederken, çekiş performansı, ekonomik verimlilik, çevresel performans ve tasarım gibi temel performansı…

Yanıt

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir