2021 HONDA ACCORD CV1

10. nesil Accord’un yeniden doğuşu için yeniden tasavvur ederken, Honda tasarımcıları ve mühendisleri, bloklardaki bir sprinter gibi sportif ve atletik bir görünümle orantı ve duruşun temellerine geri döndüler. Alçak ve geniş gövde, geniş görüş alanı ve sportif oturma pozisyonu gibi klasik Honda tasarım ilkelerini yeniden canlandırıyor ve ardından bunları tamamen modern, sportif ve premium bir Accord sedan tasarımına dönüştürüyor. 

Accord, aynı zamanda, Accord’un ana akım sedan statüsünü yalanlayan bir kalite seviyesi ve premium his sunarak, atletik ve zarif gövde tasarımını tamamlayan daha büyük, daha kaliteli ve teknolojiden anlayan bir iç mekana sahiptir.

Teknoloji meraklısı ve kullanımı kolay , kabinde ayrıca ultra ince 7 inç TFT sürücü ölçeri ve fiziksel ses seviyesi ve ayar düğmeleri ve daha fazlasını içeren yeni 8 inç Display Audio dokunmatik ekran ara yüzü içeren tamamen yeni bir HMI bulunuyor. Apple CarPlay™ ve Android Auto™ uyumluluğu ile birlikte özelleştirilebilir uygulama kutucukları ve ana ekran kısayolları dahil sezgisel, akıllı telefon benzeri özellikler ve işlevler. 

Çift Değişken Zamanlama Kontrolüne (çift VTC) sahip yeni 1.5 litrelik, 16 valfli DOHC doğrudan enjeksiyonlu turbo, 5.500 rpm’de 192 beygir gücü (HP) üretiyor. 

Yepyeni Honda Accord, modelin 41 yıllık tarihindeki en hızlı, yakıt açısından en verimli, sofistike ve en geniş Accord. Yeni bir 192 beygir gücünde VTEC Turbo®  ve Sürekli Değişken Şanzıman (CVT) ile 9.4/7.4/8.6 l/100 (şehir içi/Şehirler Arası/ Karışık) 2 EPA yakıt tüketimi sağlıyor.

Accord 192 beygir gücü ve 260 Nm maksimum tork gücüne sahip 1.5 litrelik, DOHC doğrudan enjeksiyonlu VTEC Turbo, 4 silindirli motor Accord’u, şimdiye kadarki en güçlü motor yapıyor.

Yeni 1.5 litrelik turbo motor, Honda sürekli değişken otomatik şanzımanla (CVT) eşleştirildi.

Accord’un yeni gövde yapısı daha hafif ve daha serttir, yüzde 29 ultra yüksek mukavemetli çelik kullanır, bu ağırlıktan tasarruf sağlayan malzemenin mevcut seri üretilen Honda otomobillerindeki en kapsamlı uygulamasıdır. Genel olarak, yüzde 54,2 yüksek mukavemetli çelik kullanıyor.

Honda kullanıcılarının bir araya geldiği, Honda TR Forum'da genellikle uzman kişiler ve deneyimli kullanıcılar bulunur, bu nedenle sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecek faydalı ipuçları ve tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, deneyimlerinizi paylaşarak diğer Honda kullanıcılarının da bu konuda bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz. Foruma yaz veya  Yorum Yap!

İlgili Makaleler

Yanıt

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir