Honda Forum

Yanıtları bulun, sorular sorun ve Honda topluluğuyla bağlantı kurun.

• 2014 Civic Menü Ekranı

Gönderen Yusuf ETEŞ , Şubat 1, 2025 14:51

Merhabalar. 2014 Civic menü ekranım durduk yere karardı ve neredeyse hiç göstermiyor. Sanayide ustaya gösterdim ana kartın değişmesi gerektiğini söyledi ve servise yönlendirdi fakat servis sadece arıza tespitine 6000₺ fiyat istiyor. Bununla ilgili fikir verebilecek ya da yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ömer Yanıtladı 1 ay önce 2 Üye · 3 Yanıt
  • 3 Yanıt
  • Ömer

Yönetici
    Şubat 8, 2025 10:42

Merhaba, bununla ilgili fotoğraf çekip atabilir misiniz?

bazı durumlarda bilgi ekranı çalışmadığında göstergede kilometrenin çalışmadığı oluyor.

Sizin aracınızda göstergede çalışmayan bir sistem var mı, yada arıza lambası yanması gibi anormal bir durum var mı?

• Yusuf ETEŞ

Üye
    Şubat 8, 2025 11:17

Yanıtınız için teşekkür ederim. Fakat Hız gösterge panelinde şükür sorun yok. Sorun bunun sağ tarafındaki küçük ı-mid ekranda. Ekranın tamamı karardı. Bir iki gün araba çalışmadıktan sonra arabayı çalıştırdığımda ilk başta bir beş on dakika kadar çok parlak olmayan kısık bir görüntü var fakat sonrasında yine yavaşça kararıyor. Gündüz neredeyse hiç görünmüyor. Herhangi bir uyarı ışığı da yanmadı. Sanayide gösterdiğim usta ana kartının yandığını değişmesi gerektiğini söyledi fakat tamir olabilecek bir arıza gibi geldi bana. Sanki bir temassızlık var veya lehimlerde bir sorun var gibi.

• Ömer

Yönetici
      Şubat 11, 2025 10:32

Anlattıklarınıza göre aracınız yardımcı ekranı arızalı, ekranın iç kısmında arıza oluşmuş bunun tamiri olur mu bilemem ama bir tane ikinci el ekran denemek hem daha az maliyetli olur hem de kısa sürede çözüm olabilir.

Cevap vermek için giriş yapın.