Honda Forum

Yanıtları bulun, sorular sorun ve Honda topluluğuyla bağlantı kurun.

Tagged: , ,

• Gönderen batuhan çağman , Nisan 3, 2026'den 10:11'a

<strong data-start=”107″ data-end=”127″>Merhaba herkese,

Hali hazırda 2021 Honda Civic 1.6 i-VTEC Eco Elegance kullanıcısıyım, aracım 82.000 km civarında. Yakın zamanda 2025 üretimi sıfır Honda HR-V Advance alma aşamasındayım.

Honda ile ilgili genel bir güvenlik kaygım yok; ancak İnci Sözlük’te okuduğum bazı yorumlar kafamı biraz karıştırdı. Aktif kullanıcı arkadaşların yorumlarını paylaşırlarsa benim için çok faydalı olur.

Okuduğum içeriklerden çıkardığım eksileri aşağıda özetledim. Bu konularda özellikle aracı aktif kullananların yorumlarını rica ediyorum:

<strong data-start=”687″ data-end=”699″>Eksiler:

<ul data-start=”700″ data-end=”1388″>

• Performans zayıf: Özellikle yokuşta ve tek şeritli yollarda araç hızlanmakta zorlanıyor. Sollamalarda risk oluşturabiliyor, basınca da hem gitmiyor hem yakıt artıyor.
  • Güvenlik riski: Eğimli ve gidiş-geliş yollarda yeterli hızlanamama kazaya sebep olabilir.
  • Geri görüş kamerası kötü: Özellikle gece performansı zayıf.
  • Multimedya ekranı: Görüntü kalitesi ve kullanım açısından yetersiz olduğu söyleniyor.
  • Sürücü ekranı: Hız, devir, yakıt gibi bazı veriler aynı anda görülemiyor.
  • Görüş açıları: Özellikle keskin dönüşlerde (özellikle sola) görüş kısıtlı.
  • Yağmurda aynalar: Su birikmesi nedeniyle görüş düşüyor.
  • Bagaj: Kullanım verimliliği düşük, büyük valiz yerleştirmek zor.
  • <strong data-start=”1390″ data-end=”1406″>Genel yorum:
    Şehir içinde sakin kullanımda yeterli; ancak yokuşlu, uzun yol ve daha aktif sürüşte performans ve güvenlik açısından soru işaretleri olduğu belirtiliyor.

Bu konular gerçekten bu kadar hissediliyor mu? Kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Teşekkürler 🙏

batuhan çağman Yanıtladı 7 Saat, 23 dakika önce 1 Üye · 0 Yanıt
  • 0 Yanıt

Üzgünüz, yanıt bulunamadı.

Cevap vermek için giriş yapın.